Uw voordeel als abonnee van Familieweb.

Inzien Familieweb onderwerpen en gebeurtenissen.

Een abonnee kan op het Familieweb alle informatie lezen en de eigen gegevens aanvullen of wijzigen (hetzij zelf of laten aanpassen door een FamiliewebMaster). Voor een abonnement wordt een kleine vergoeding gevraagd en moet u door een bepaalde inlogprocedure.
Dit heeft vooral te maken met de privacy, die ook wij u en alle andere personen op het Familieweb willen waarborgen.
U dient ook de voor u beschikbare informatie als strikt persoonlijk te zien en te houden. Alleen u en andere familieleden kunnen die inzien en voor alle andere nieuwsgierigen is deze informatie niet bereikbaar. Eventueel misbruik, door wie dan ook wordt direct afgestraft door de FamiliewebOwner.

Eenmaal ingelogd kunt u ook zeer gemakkelijk berichten ontvangen en zelf verzenden aan andere personen op Familieweb en krijgt u de beschikking over een FamiliewebKnip, waarmee u zonder kosten betalingen kunt verrichten aan andere familieleden op Familieweb.

Gasten kunnen alleen uw naam en geboortedatum zien; het is overdreven om hiervan een probleem te maken, want wat kunnen vreemden hiermee, hoevaak komt die al voor op internet en welk misbruik kan hiervan gemaakt worden? Ondanks dat wij hierin absoluut geen probleem zien, zal een vermelding van iemand direct verwijderd worden als die persoon hiertegen een bezwaar bij ons kenbaar maakt.